Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Velkommen til PureLife.

Som Independent Forever Business Owner er vi glade for at give dig mulighed for at få et større overskud i hverdagen og et sundere liv, også på lang sigt.

Tjek vores produkter i shoppen og har du spørgsmål du ikke finder svaret på her, er du velkommen til at kontakte os.

Opret dig som kunde: tryk på "log ind" øverst og opret dig som kunde. Du kan nu nemt finde vores produkter under "shop", og i fred og ro klikke dig ind på alle vores produkter. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev så du altid er på forkant med vores nyheder og inspiration. 

Husk, at du som kunde har 90 dages ubetinget tilfredshedsgaranti på alle vores produkter.

Vil du være med til at gøre en forskel og har du også selv lyst til at hjælpe andre, kan vi tilbyde dig at blive din egen Independent Forever Business Owner, alt du skal gøre er, at ringe eller skrive til os i dag.

Vi gør en forskel.

Kærlig hilsen

Linda & Klaus

 

Har du lyst til at holde et wellness arrangement med skønhed og velvære produkter, så ring:

Linda: 5151 4733 - Klaus: 2635 8479

eller skriv til vores mailadresse: purelife.lk@gmail.com

Du er kun ét klik tættere på et sundere og rigere liv på alle måder - uden risiko!

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.